NYHEDER

Magisk Club Aarhus klubmesterskab 2019

MCÅ Klubmesterskab TORSDAG 21. februar 2019 på teatret Svalegangen

Det årlige klubmesterskab blev afviklet i en UDSOLGT sal på teatret Svalegangen. STORT TILLYKKE til vinderne: Mortenn Christensen, 1. præmie og Frederik Lund Jespersen, 2. præmie

130 tilskuere, fortrinsvis folk udenfor tryllemiljøet, havde valgt at lade sig underholde af de 6 medlemmer, der stillede op:

Mette Rønne fra teatret Svalegangen præsenterer mesterskabet Mette Rønne fra teatret Svalegangen præsenterer mesterskabet

Emil Rosendahl havde planlagt aftenen og fik den sammen med dommerne René Jensen, Thomas Christensen og lægdommer Allan Falk samt ikke mindst konferenciér Allan Jensen til at forløbe top-professionelt så det blev en stor oplevelse for både publikum og deltagere!

Århus stifttidende havde sendt en fotograf som som dækkede aftenen fra alle vinkler.

Vi glæder os allerede til næste års mesterskab, som nok bliver endnu større!

– bestyrelsen i MCÅ



Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.