NYHEDER

Julehyggemøde

Julemåneden er startet

  • Tirsdag 3. december 2019 kl 19
  • Casablanca
  • Juniorerne mødes kl 18

Julemåneden er lige akkurat skudt igang med lys og glögg. Du har måske allerede købt de første julegaver eller været til den første julefrokost. Kom ind på Casablanca og stress af og hyg med os andre når klubben inviterer til Julehyggemøde.

Vis hvad du arbejder på eller hvad du har brugt alle dine penge på på Black Friday. Hør anekdoterne fra sidste års julefrokoster. Igen.

DM i tryl 2020 i Aarhus

HUSK også senest 3. december at reservere en gratis plads til næste års DM i tryl som afholdes af Magisk Klub. Herefter skal du købe plads som alle andre.

Du kan reservere gratis pladser til DM i Parlourmagi lørdag den 13. juni 2020. Og til DM i børnetrylleri søndag den 14. juni 2020. Begge dele foregår i den Store sal på Svalegangen. Skriv til Emil Rosendahl for at reservere: e-rosendahl (snabel-a) hotmail (punktum) com

Vi glæder til at se dig

–bestyrelsenStøt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.