NYHEDER

Julehyggemøde

Julemåneden er startet

  • Tirsdag 3. december 2019 kl 19
  • Casablanca
  • Juniorerne mødes kl 18

Julemåneden er lige akkurat skudt igang med lys og glögg. Du har måske allerede købt de første julegaver eller været til den første julefrokost. Kom ind på Casablanca og stress af og hyg med os andre når klubben inviterer til Julehyggemøde.

Vis hvad du arbejder på eller hvad du har brugt alle dine penge på på Black Friday. Hør anekdoterne fra sidste års julefrokoster. Igen.

DM i tryl 2020 i Aarhus

HUSK også senest 3. december at reservere en gratis plads til næste års DM i tryl som afholdes af Magisk Klub. Herefter skal du købe plads som alle andre.

Du kan reservere gratis pladser til DM i Parlourmagi lørdag den 13. juni 2020. Og til DM i børnetrylleri søndag den 14. juni 2020. Begge dele foregår i den Store sal på Svalegangen. Skriv til Emil Rosendahl for at reservere: e-rosendahl (snabel-a) hotmail (punktum) com

Vi glæder til at se dig

–bestyrelsen