NYHEDER

MCÅ 2020-2021

Magisk Club Aarhus 2020-2021

Magisk Club Aarhus er, som de fleste andre foreninger, udfordret af coronaen. Vi var nødt til at aflyse DM 2020 og flere møder, herunder generalforsamlingen.

Vi har en generalforsamling, som vi skal have afholdt. Den burde have været afholdt før sommerferien, men det var svært at gennemføre, og bestyrelsen vurderede, at det bedste var, at vente til vi kunne mødes rigtigt igen.

Vi holdt et møde i august, som enten var et forsinket møde fra sidste sæson eller tyvstart på den kommende sæson. Vi plejer at starte i september efter sommerferien. Mødet kom istand lidt pludseligt, da Joachim Solberg spurgte om vi ville have besøg af Gabor G Szabo, så vi kunne ikke nå at organisere generalforsamlingen der, men vi har en ambition om at oktobermødet bliver med generalforsamling.

Seminar med Gábor G. Szabó, Ungarn

Gabor G Szabo
Fra august-mødet: seminar med Gábor G. Szabó, Ungarn. (det var ikke Gábor, der ødelagde væggen)

Bestyrelsen mødes inden længe og udstikker en plan for resten af året, som I naturligvis bliver præsenteret for.

Klubben er lidt udfordret på at skaffe spændende seminarholdere, da langtidsplanlægning er vanskelig i coronatiden. For tiden kan vi jo risikere, at en udenlandsk seminarholder må aflyse i sidste øjeblik, fordi rejserestriktioner pludseligt bliver indført. Vi vil dog undersøge hvilke muligheder der er, for at skaffe interessante tryllere til Århus både udenlandske og danske.

Vi arbejder også på at finde nye lokaler, så hold øje med hjemmesiden før hver event, da vi måske vil anvende forskellige lokaler, indtil en ny aftale er på plads.

Så status er, at Magisk Club Aarhus stadig lever, men vi har selvsagt været udfordrede af coronaens indtog. Vi vil meget gerne modtage konstruktive forslag til mulige arrangementer, som klubben kan afholde, mulige seminarholdere samt løsninger på lokalesituationen, hvis vores plan for kommunale lokaler ikke kan lade sig gøre.

Så vi håber, I som medlemmer har forståelse for den særlige situation og fortsat bakker op, selvom det bliver lidt mere kaotisk. Kasserer Søren har udsendt mail om kontingentbetaling for det kommende år.

Kontingentet anvendes til de kommende seminarer og andre arrangementer.

– Vi ses til næste møde!