NYHEDER

19/9 Tryllelege med Nordjysk Trylleklub

Tidspunkt: Tirsdag 19. september 2023 kl 19:00
Sted: Randers Statsskole - Rådmands Boulevard 20, 8900 Randers
Møde: Tryllelege med Nordjysk Trylleklub

Nordjysk Trylleklub

Nordjysk Trylleklub møder Magisk Club Aarhus til magisk legestue.

Vi har fundet nogle gamle tricks og effekter frem fra skufferne og deler os op i mindre grupper.

Hver gruppe trækker et trick som de lærer og bagefter viser for os andre. Begge klubber har allerede afprøvet konceptet tidligere med Frederiks tryllekasse.

Det kan være en tryllerekvisit uden forklaring. Det kunne være at vise tricket med musik eller i slowmotion. Eller det kan være at lære et simpelt trick fra Tarbell's eller Pegasus.

Det er ikke en konkurrence og vi tager det helt uformelt, det skal være sjovt! Da vi gjorde det sidst i MCÅ, kom der virkelig kreative, sjove præsentationer og store armbevægelser ud af løjerne.

Illusionisterne Jørgen Fevre og Anders Hasseriis

I RANDERS DENNE GANG!

Denne aften møder vi Nordjysk Trylleklub på halvvejen på Randers Statsskole, hvor Christian Langballe huserer mellem sine tryllejobs som Christian de Wilde. Vi låner dramalokalet og deres meget tryllevenlige scene.

Scenen på Randers Statsskole

Man kan parkere på Nordvestvej bag skolen og gå ind ad hovedporten (den under tårnet).

Juniorklub kl 18-19

Juniorklubben mødes allerede fra kl 18 på Randers Statsskole. En voksen fra klubben instruerer og lærer fra sig.

Det er juniorernes tid. Voksne medlemmer er altid velkomne til at vise juniorerne et trick eller to eller at give konstruktive råd.

Fra kl 19 kan juniorerne deltage i det almindelige møde.

Ekstra udfordring

Den 19. kan du bare møde op og kigge på eller deltage. Men for dig der har lyst til en udfordring har vi fundet på følgende ekstra leg.

En kortklassiker

”Chicago opener”, ”Red Hot Mama”, “Red & Blue Suprise” eller “The Chicago Suprise”. Kært barn har mange navne, og Chicago Opener er i sandhed et klassisk, overraskende og godt korttrick, som de fleste tryllere kender og har optrådt med. Det er faktisk så klassisk, at det er på rette tide med et twist!.

Chicago opener, Red Hot Mama, Red & Blue Suprise eller The Chicago Suprise. Kært barn har mange navne

Udfordring

Lav din egen præsentation af ”Chicago opener”. Om det betyder at du vælger at udføre tricket med visitkort, viser effekten til musik, laver effekten i baglæns, laver en kaotisk udgave som var du Lennart Green eller med røgeffekter og voks i håret som var du Shin Lim. Kun fantasien sætter grænser, men grundeffekten i ’Chicago Opener’ skal dog bestå.

Præmie

Der en præmie på højkant! Nemlig et gavekort til Pegani på 250,- kr. Du læste rigtigt. Der er ikke noget ”dommerpanel”, men når alle dem, som har lyst til at deltage i legen/konkurrencen har vist deres udgave af tricket, så stemmer vi om hvilken version af effekten, der havde mest wow-faktor og som skal vinde. Vi håber du vil være med!

– Vi ses!

Bestyrelsen


Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.