NYHEDER

Jay Sankey seminar 26/4 2021

Tidspunkt: MANDAG 26. februar 2021 kl 19:00.
Sted: Online Zoom-møde
Møde: Seminar med Jay Sankey

Seminar med Jay Sankey

Jay Sankey er nok kendt af de fleste for sine ofte meget visuelle effekter. Han går altid efter hurtige og klare effekter istedet for lange rutiner der bygger langsomt op (og som kan ende med at blive kedelige).

Den canadiske tryllekunstner har optrådt overalt og har væltet idéer ud af sit überkreative hoved og ind i det magiske tryllesamfund med DVD'er, bøger og enkelt-tricks siden 80'erne. Han har arbejdet som kreativ konsulent med både Blaine og Copperfield. Og de fleste af os har nok en eller flere Sankey-tricks på programmet.

Seminaret afholdes i samarbejde med Magisk Cirkel Danmark

Seminaret foregår online på Zoom. Som medlem af Magisk Club får du tilsendt et link til at registrere dig, på email. Det er altid en god idé at registrere sig inden selve dagen og at logge på mødet i god tid inden det starter, idet alle ankommende skal lukkes ind af administrator.

Jay Sankey

Vi glæder os til at se dig!

– Bestyrelsen