NYHEDER

Backstage - hjemme hos Steen Pegani

Tidspunkt: Tirsdag 9. november 2021 kl 18:00.
Sted: Hjemme hos Steen i Horsens (adressen fås ved tilmelding)
Møde: Backstage seminar med Steen Pegani

Kom med om backstage med Steen Pegani

Du kender Steen Pegani som din yndlings trylle-pusher. Du kender hans website ud og ind og besøger butikken mindst én gang om året til trylleudsalget. Du ved formentlig også, at grunden til at Pegani har fingeren så meget på pulsen i branchen er at Steen selv er top-professionel underholder med tusindvis af shows bag sig?

Den 9. november byder Steen medlemmerne fra Magisk Club Aarhus med om backstage i hans egen verden. Hjemme i privaten vil Steen både trylle for os og vise os sin trylle-nørdede side omkring detaljerne i det, der løfter en optræden og bærer artisten. Han vil komme ind på variation, opvarmning, arrangører, audience-management, one-liners, tynd mave, magneter i tørklæderne - og hvorfor han har sit navn på bagsiden af kufferten.

Spisning kl 18 - slut kl 21:30

Vi mødes hjemme hos Steen og starter med at spise lidt sammen kl 18. Derefter holder Steen sit seminar og vi forventer det slutter ca 21:30.

Steen Pegani holder seminar 9. november 2021

Tilmelding nødvendig

For at deltage, skal du tilmelde dig arrangementet på nedenstående formular. Det sker af hensyn til indkøb af mad, pladskrav og kørsel. Da det foregår i Horsens, forsøger vi at få kørslen minimeret. Hvis du kører selv og kan have andre med i bilen, så skriv det meget gerne i Facebook-gruppen. Det samme hvis du ønsker at køre med andre.

Pegani-residensen ligger kun 7 minutters gang fra banegården, så du kan også sagtens tage toget.

Som altid er medlemmer af danske trylleklubber velkomne til at deltage. Dog med forbehold for at vi må flytte det til butikken, hvis arrangementet bliver for stort.

Vi ses!

– Bestyrelsen


Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.